Informacije u vezi sa prvim kolokvijumom iz Osnova elektrotehnike 1 (11.01.2021. u 9.00h)

Poštovane koleginice i kolege,

Najpre svima želim da čestitam praznike, uz nadu da ćemo imati prilike da uživo realizujemo makar završni deo nastavne godine.

Sledeća nedelja je namenjena proverama znanja (kolokvijumima). Kako do sada niste imali prilike da polažete ovu vrstu testa, u tekstu koji sledi dobićete par napomena (od kojih su vam neke verovatno i poznate).

Prvi kolokvijum iz Osnova elektrotehnike 1 se sastoji od dva zadatka i pet teorijskih pitanja. Kolokvijum traje 120 minuta. Zadatke radite u ispitnoj svesci koja se kupuje u kopirnici na fakultetu. Na pitanja odgovarate u prostoru koji imate na dobijenom blanketu.

Možete da koristite kalkulator (ne i mobilne telefone, to je strogo zabranjeno).

Iako je verovatno suvišno, podsećam vas da ponesete hemijsku olovku.

Ne zaboravite da ponesete indeks ili neki drugi dokument koji uključuje fotografiju na osnovu kog je moguće izvršiti identifikaciju.

Podrazumeva se da je neophodno da nosite zaštitne maske.

Rezultati kolovijuma biće objavljeni do 18. januara.

Raspored po salama biće objavljen u toku sutrašnjeg dana (nedelja 10. januar) na MS teams platformi. Isti raspored sačekaće vas i na ulaznim vratima fakulteta u ponedeljak 11. januara. Kolokvijum počinje u 9.00, kada treba da da budete u salama shodno objavljenom rasporedu.

Puno sreće na kolokvijumu!

Čuvajte se.

Pozdrav.

N. Cvetković